Advanced Solutions

Wenst u een breed publiek te raken rond een specifiek thema? Of heeft u interesse om uw lokale verkooppunten de autonomie te geven hun eigen commerciële zone te activeren via hun actualiteiten? En dit binnen een gecentraliseerd kader? Dan zijn onderstaande In-Home Advertising oplossingen wellicht iets voor u …

 

Brands Book

Dit is een nieuwe In-Home Advertising oplossing die adverteerders toelaat een groot publiek te raken rond een specifiek thema. Concreet, gaat het over een huis-aan-huis folder waarin adverteerders een pagina kunnen reserveren voor een all-in prijs.

De adverteerder levert zijn advertentie en bpost regelt de rest: van lay-out, over drukking, tot postverwerking.

Geïnteresseerd? Ontdek hier de volgende edities waar u een pagina in kan reserveren.

 

LocalAd Maker

Bent u verantwoordelijk voor de communicatie van een verkoopsnetwerk van lokale onafhankelijke partners? Wil u de commerciële dynamiek van uw verkooppunten ondersteunen door zo goed mogelijk in te spelen op hun lokale actualiteit en bijzonderheden zonder daarbij in te boeten aan een coherent beheer van uw merkimago op het gebied van communicatie?

De LocalAd Maker is een unieke online tool voor het aanmaken, valideren, plannen, afdrukken en verdelen van de communicaties van uw lokale partners (huis-aan-huis, Direct Mail …).

Met andere woorden:

  • U bepaalt de communicatiestructuur in één of meerdere standaardtemplates op basis van uw richtlijnen
  • Uw partners hebben toegang tot een online tool, kiezen een template en passen die aan hun reclamebehoeften aan
  • Ze kiezen de periode en de zones waarin ze de communicatie willen verdelen (huis-aan-huis) of uploaden de uitreikingsadressen (Direct Mail)
  • U valideert de communicatie voor die gedrukt wordt
  • De campagne wordt afgedrukt en verdeeld door bpost

 

Heeft u interesse in ons Brands Book of onze LocalAd Maker? Of wil u eerder een kant-en-klare oplossing? Vraag meer informatie aan uw Account Manager of contacteer ons.