In-Home Advertising opent de deuren naar Batibouw

Met Batibouw in aantocht zal de bouw- en renovatiedrang van de Belg in januari en februari weer opspelen. Traditioneel zoeken we die maanden niet alleen informatie rond bouwen en renoveren, ook de belangrijkste beslissingen over (ver)bouwen nemen we dan. Ook voor u is dit dus het uitgelezen moment om een speciale promo of een campagne op te zetten.

 

Integreer In-Home Advertising in uw mediamix

In-Home Advertising brengt uw boodschap tot op de keukentafel. Daar waar de beslissingen genomen worden. Kies voor Direct Mail om een heel gerichte boodschap te sturen of voor een huis-aan-huisfolder om tot 4,5 miljoen Belgische gezinnen in één keer te bereiken. Wat u ook kiest, u krijgt een exclusief moment met de consument. Geen enkel ander medium kan dat zeggen.

 

 

Profiteer nu van onze Batibouw-kortingen

Reclame via de brievenbus wérkt niet alleen, het heeft ook een ROI van 12% (Royal Mail MarketReach, 2014). Bovendien bieden we u nu exclusieve kortingen op uw reclamezendingen rond Batibouw.

 

Huur een adressenbestand

Het succes van een Direct Mail staat of valt met de database. U profiteert niet alleen van 50% korting, u kunt ook nauwkeurig uw ideale profielen selecteren. Bijvoorbeeld iedereen in uw regio die het komende jaar zal verbouwen.

 

Verdeel uw huis-aan-huisfolder

Een huis-aan-huisfolder is ideaal om uw boodschap bij een groot publiek te verspreiden. Wij verdelen uw folder met 9% korting én zorgen er bovendien voor dat er die dag geen andere Batibouwfolders in de brievenbus zitten.

 


Geïnteresseerd in uw eigen Batibouw campagne? Contacteer uw Account Manager voor alle details en de voorwaarden van ons aanbod of vraag meer informatie via onderstaande contactbutton.


 

bpost Media
bpost Media