Content Rules?!

Dinsdag 16 mei vond in de AP Hogeschool te Antwerpen de allereerste editie van Content Rules?! plaats.

Het werd een bijzonder inspirerende dag waarin grote namen binnen het domein van content marketing hun ervaring en expertises deelden met vakgenoten.

 

De bezieler van het Content Marketing Institute (CMI) en de founding father van de begrippen “content marketing” en “the sweet spot”, Joe Pulizzi was ook van de partij en wist ons te verblijden met een bijzonder positieve trend. Volgens onderzoek van het CMI zijn magazines een stabiele methode om je doelpubliek te bereiken. Joe Pulizzi is ervan overtuigd dat er een einde komt aan de terugval van papieren magazines. Meer nog, hij verwacht dat grote merken opnieuw een printmagazine zullen lanceren in de komende jaren.

 

Tatjana Raman, media expert binnen Welcome Media sprak er tijdens een sessie rond “de kracht van print” over hoe merken hun consument bereiken door een papieren magazine “in-home” te brengen. Het magazine vindt haar weg naar de keukentafel of woonkamer, plekken waar we genieten van ontspannende momenten en waar beslissingen rond aankopen worden gemaakt.

 

Content Rules! Dat werd op het congres nog maar eens bewezen!

 

Benieuwd naar Tatjana’s inspirerende presentatie? Laat het haar weten: tatjana.raman@welcome.media

Tatjana Raman
Tatjana Raman