In-Home Advertising

gets your brand into the heart of the home

In-Home Advertising brengt uw merk tot in het hart van het huis, rechtstreeks op de keukentafel, daar waar de beslissingen worden genomen. bpost media, het compentiecenter van bpost, richt zijn kennis en expertise volledig rond In-Home Advertising. Ons objectief? U helpen om een unieke en duurzame relatie op te bouwen met uw consument.

U wilt de impact van uw In-Home Advertising campagne vergroten? Zien hoe u deze media zo effectief mogelijk kan integreren in uw media mix? Of uw campagnes automatiseren? Onze experten bieden ondersteuning en advies bij wijze van voorbereiding en evaluatie van uw campagnes, media expertise en inspiratie over In-Home Advertising. Daarnaast verschaffen we ook intelligente  Data Services en innovatieve oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw campagne maximale resultaten oplevert.

Lees meer over onze oplossingen

In-Home Advertising is een media van relevantie, emotie en activatie. Dit sterke DNA drijft ons om continu te innoveren en oplossingen te ontwikkelen die deze pijlers nog beter ondersteunen. Onze projecten omvatten gevarieerde domeinen waaronder de mechaniek voor campagnes omtrent geolocalisatie, eenvoudige oplossingen die de interactie met digitaal versterken en het opzetten van campagnes met meerdere klanten rond een specifiek thema.

Lees meer over onze oplossingen


Ons Team

Media-experts

Onze media-experten volgen de nieuwste trends op de voet. We vertalen ze voor u naar sterke ideeën en de beste tips & tricks voor uw campagne. Samen met u maken we uw campagne nog beter én analyseren we de impact van uw campagne.

Lees verder

Data-experts

Onze data-experts helpen uw directmarketingstrategie te versterken met relevante, rijke, betaalbare en actiegerichte gegevens voor uw volgende campagne. Onze dataservices optimaliseren het bereik van uw klantendatabase.

Lees verder

Insights & Communication

Dit team onderzoekt en meet de waarde van In-Home Advertising. De resultaten en insights delen we via onze contentplatformen, evenementen en campagnes.

Lees verder

Solutions & Development Alchemy

Dit is ons R&D lab. Bestaande producten innoveren, nieuwe partnerships opzetten, nieuwe kanalen creëren … onze missie: make it happen! Met vernieuwende oplossingen helpen we u in het ontwikkelen van nieuw businesspotentieel.

Lees verder

Director

Does a little bit of all the rest.

Lees verder

Vijf bekende vakgenoten met vijf tips voor de adverteerder van morgen

5 vakgenoten kijken vooruit naar het vak van morgen ...
Lees verder

Hypergedetailleerde en GDPR-conforme data bij bpost

Interview met Matthias Dubois, corporate marketing director bij bpost ...
Lees verder

Alexa, schrijf eens een artikel over ‘home assistants’

Adverteerders innoveren met virtuele butlers...
Lees verder